ОБРАЗ СЕО ВІД RENAULT MEGANE

У квітні 2017 року в офіційній дилерській мережі Renault стартували продажі нового Renault Megane седан. Щоб підкреслити елегантність довгоочікуваного седана С сегмента та статус його власника, компанія Renault в Україні провела розіграш нового ділового образу СЕО серед покупців легенди.

Renault Megane седан - це яскравий, представницький і амбітний автомобіль, який втілює в собі енергію сучасного міста. Він заворожує своїми динамічними та виразними лініями кузова, а хромовані окантовки підкреслюють його сучасність та надійність.

Renault Megane надихає своєю технологічністю та інноваційністю. Якісні і приємні на дотик матеріали обробки, хромовані окантовки, hightech риси дарують відчуття комфорту, елегантності та преміальності.

Перші власники нової моделі Megane седан, які придбали автомобіль в квітні-червні 2017 р. стали учасниками розіграшу цінного призу - ділового образу від Renault, а саме елегантного костюма індивідуального крою та ділової взуття.

У розіграші взяли участь 29 покупців нового Megane седан.

Переможцем розіграшу* став володар нового Renault Megane седан Шамрай Олександр Миколайович, який придбав автомобіль в офіційному дилерському центрі Renault «Полісся Моторс Груп» (м. Житомир).

Розіграш проводився за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/)  в присутності нотаріуса і провідного спеціаліста по роботі з клієнтами ТОВ «Хавасс Інгейдж Україна» в офісі АТ «Рено Україна».

Компанія Renault в Україні вітає Шамрая Олександра Миколайовича з придбанням нового Renault Megane седан та виграшем створення ділового образу на додаток до нього, а також дякує учаснику та всім партнерам за якісну роботу при підготовці образу.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерськйі мережі.